Dienoraštis

Rudens spalvos

24100

Kiek daug nuostabių darbelių pateikta šiame konkurse! Ačiū jums visiems. Tokie visi gražūs, originalūs ir rudeniškai šilti, kad sunku buvo išrinkti tik tris laimėtojus.   Skelbiame “Rudens spalvos“..  Daugiau..

Dvivalentis

1790

Baigėsi konkursas - skaičiuojam nugalėtojus. Šį kartą neatsižvelgiama nei į balus, nei į balsavimus. Dvipusė komisija nuo svetaiės ir nuo prizo teikėjų nugalėtojais išrinko: 1. Edis su "Aš mylėsiu ta..  Daugiau..

6270

Sveiki rankdarbių mylėtojai, reikalinga Jūsų nuomonė dėl svetainės paslaugų kokybės gerinimo. Į galvą atėjo šiokia tokia idėja, tačiau be Jūsų pritarimo ir palaikymo ji nedaug ko verta :) Priešistor..  Daugiau..

720

Sveikos mielos rankdarbių mylėtojos (-ai), ar galite skirti šiek tiek savo laiko užpildyti naujai vykdomo projekto anketą "Kaip gerai pažįstu savo kultūrą?". Anketos nuoroda: https://docs.google.c..  Daugiau..

Kalėdolalija

22120

Sveiki sėkmingai išgyvenę eilinę Kalėdolaliją. Nors dar šventinė nuotaika tęsis kelias dienas, iki sekančios savaitės, tačiau pats laikas suvesti sąskaitas. :) Šiandien vėl atsiverčiau konkursą, graž..  Daugiau..

19160

Linksmų švenčių visiems! Apsivėlęs P. S. Smulkios dovanėlės stiprina draugystę: kad per šventes nesijaudintumėte dėl narysčių, visiems jas turintiems jos pratęstos po 10 d.  Daugiau..

Deko interpretacija

1860

Rinkome, rinkome kol stogas nuvažiavo... Pradedu nekęsti šios privilegijos - skelbti konkursų autorius, reikės daryti kitokias rungtis.. kas pirmas įkels darbelį į temą, tas ir laimėtojas :) arba kas ..  Daugiau..

Vėlinės prieš Heloviną

1250

Apie Vėlines ir Heloviną.. Baigėsi dar vienas konkursas, dar vienas fantazijos šėlsmas.. nors šį kartą konkursėlis pasitaikė ganėtinai vangus. Užjūrio linksmybių gerbėjų priešprieša lietuviškam susika..  Daugiau..

Rankdarbių mokykla

2460

Baigėsi konkursas "Rankdarbių mokykla". Darbelių sulaukėme nedaug, tačiau pasitaikė ir labai įdomių minčių :) Ačiū visoms dalyvėms. Šį kartą apsispręsta apsistoti ties vienu nugalėtoju, nes prizas vi..  Daugiau..

Karšta vasara

15120

Atėjo rugpjūtis ir pats laikas skinti "Karštos vasaros" derlių. Geras ir gražus konkursas, daug simpatiškų darbelių. Šį kartą pasitelkime skaičių magiją ir apdovanokime tiek geriausių darbelių autorių..  Daugiau..

590

Dar vienas dalykas. Negalėjau sudalyvauti bendrame susitikime Ariogaloje, tačiau šiek tiek norėčiau prisidėti prie bendro reikalo ir  "pasveikinti" dalyvius padovanojant mažas apsivėlusio tipo dovanėl..  Daugiau..

1530

Jau senai reikia pasitarti, nes užstrigau apmąstymuose. Iš nuogirdų sužinojau, jog yra poreikis naujam skyreliui "Išpardavimai", tačiau jau kelias dienas galvoju kaip tai išspręsti: Skyrelis, k..  Daugiau..

Seku pasaką

21130

Konkursai prasideda ir baigiasi, o nugalėtojus išrinkti kaip sunku taip sunku. Sunku spręsti kuris darbelis geresnis, kuris labiau vertas prizo nei kiti. Lengva pagal kažkokius kriterijus atitinkamai ..  Daugiau..

Darom Velykas

11150

Štai ir baigėsi velykinis konkursas "Darom Velykas". Taigi, pagaliau ir aš jus sveikinu su jo pabaiga ir praėjusiomis Velykomis. O dabar dalijamės prizais. Kaip suprantate, laimėtojai esate jūs visi,..  Daugiau..

Minkšta ir pūkuota

1890

Preliminarūs konkurso "Minkšta ir pūkuota" rezultatai (sudaryti 2012 balandžio 01 22:00 duomenų pagrindu). Konkurso iniciatorė įmonė "Midara", kuri nugalėtojams įsteigė 50 Lt., 30 Lt., 20 Lt. prizus...  Daugiau..

Mano valentinui

21100

oi kiek švenčių, oi kiek švenčių.. buvo, praėjo, prabėgo, pračiuožė... nespėjau uždėti širdutės ant logotipo, jau reikėjo galvoti apie trispalvę, o po to iškart ir apie blynus.. viskas dingo :) gal ir..  Daugiau..

Balta

1960

Pagaliau baigėsi galbūt prabangiausias konkursas veltinio istorijoje. 3 fotosesijos nuo Astos Rudak. Gražių darbelių daug, viena laimė, jog pareiga išrinkti laiminguosius atiteko pačiai konkurso autor..  Daugiau..

Ilgas rankdarbis

16120

Vėlėme, vėrėme, mezgėme, rezgėme ir štai.. ilgiausi rankdarbiai. Su tuo visas (-us) ir sveikinu :) O dabar arčiau reikalo.. Taigi, konkurso nugalėtoja yra, yra konkurso nugalėtoja, nugalėtoja yra konk..  Daugiau..

Vieno darbelio istorija

1160

Nesudetingai sugalvotas konkursas, pasirodė esantis ganėtinai nelengvas.. Mintis buvo išgauti darbelio kūrimo istoriją, galbūt pradinį ir pakeistą darbelį, galbūt numestą ir atgimusį. Tikriausiai konk..  Daugiau..

Kalėdų karštinė II

17120

Sveiki, švenčių mylėtojai, sulaukėme Kalėdų, naujo saulės ciklo mūsų padangėje, diena pradėjo ilgėti, nuotaika gerėti. Baigėsi dar vienas konkursas "Kalėdų karštinė II", pats laikas susumuoti rezulta..  Daugiau..

Proto miegas

1360

"Proto miegas gimdo pabaisą... ". Kas jums ateina į galvą kai perskaitote šį pavadinimą? Minčių daug, darbelių konkurse 8, sveikiname visus autorius realizavusius savo fantazijas realiai. Ne pati le..  Daugiau..

Hello Vynas

1230

Baigėsi konkursas "Hello vynas", ne pats gausiausias, tačiau konkursas ir vis dėlto baigėsi :) 12 simpatiškų darbelių, visi daugiau mažiau teisingai atspindėjo temą. Šį kartą išspręskime nugalėtojų ..  Daugiau..