apsiveles

Dienoraščio įrašas: 2012-08-05

1530

 

Jau senai reikia pasitarti, nes užstrigau apmąstymuose. Iš nuogirdų sužinojau, jog yra poreikis naujam skyreliui "Išpardavimai", tačiau jau kelias dienas galvoju kaip tai išspręsti:

  • Skyrelis, kur dedami visų tipų, visų domenų (velti, nerti, megzti.. ) rankdarbiai (savotiškas savartynas) ar kiekvienam domenui savas Išpardavimas?
  • Kainų istorija nėra saugoma, dauguma darbų apskritai su sutartinėmis kainomis.. Ar tai išpardavimas ar ne sugalvoja pats autorius, kainą taip pat. Ar nebus piknaudžiavimų ir darbų kėlimo vardan kėlimo ir reklamos, nes naujas skyrelis tikiu, bus peržiūrimas dažniau nei kiti. Dabar tai vyksta su konkursiniais skyreliais. Kai kurie darbai į konkursus keliami reklamos tikslais, aprašų nėra, saryšio su tema nėra, o konkurse dalyvauja. Ar nebus tokios pat mišrainės ir Išpardavimuose?
  • Kas gali kelti? Auksiniai nariai, sidabriniai ar visi? Ar nebus taip, kad išpardavimus užtvindys vaikiški darbeliai, kurie svetainėje parduodami už 5 Lt?
  • Riboti darbelių kiekį ar ne.. po 3, 10 ar kiek nori pats autorius? Ar neužmirš autorius išmesti darbų po pardavimo?

Reikia jūsų minčių ir patarimų, kad būtų galima judėti į priekį :)

velunge 0

Aš tai aplamai siūlyčiau kažkokį sąrašą rankdarbiautojų kiekviename domene. Nes matomi yra praktiškai tik auksiniai nariai ir jų darbai. man atrodo, kad išpardavimų skyreliai galėtų būti atskiri.

Wool-shred 0

Man si ideja labai patinka, bet siulyciau, kaip apsiveles, sake, ryboti nariu sarasa, galinciu kelti ten darbus ir riboti darbu kieki naujam skirelyje.

Violeta 0

Manau, bus daug košės Kas yra išpardavimas? Nuolaida nuo skelbtos kainos, o jei jos nėra, arba jai ji keitėsi kelis kartus jau? O ir kainos kartais labai panašių darbų labai skiriasi.
Kiekvieną darbą ir jo aprašą galima redaguoti, taip pat patalpinti ten ir nuorodą, kad mažinama kaina.
O jau jei toks skyrelis atsirastų, siūlyčiau kelti tik po vieną autoriaus darbą, su galimybe pakeisti pardavus, ar apsigalvojus.

Liole 0

Gera mintis, kad kiekvienam domenui atskirą išparduotuvę, bet manau neblogai ir bendra Siūlau leisti išsiparduoti tik auksiniams (arba plius ir sidabriniams) nariams. Kelti pvz po 2 savo dirbinius, būtinai nurodyti kainą. Kad būtų galimybė keisti pardavus. Ir dar uždėti laiko limitą. Na, pvz darbelis išparduotuvėje būna 1 mėnesį ir paskui išsitrina.

Išparduotuvė- ne tik galimybė parduoti savo užsisenėjusius darbus, bet dar vienas būdas auksiniams nariams labiau išsiskirti iš visų

O kainos?? tai kaip ir visur. Būna tikrų nuolaidų, o būna ir sumeluotų, kuriomis žmonės patiki. Bet mūsų auksiniai profai labai nuoširdūs, nemanau, kad bus daug apgaulės

eziukstis 0

O man atrodo kad gana nesąžininga tik auksiniams nariams suteikti tokią teisę, vis tiek kitų veiklos ir darbų praktiškai nesimato.
Sakyčiau, gal geriau riboti keliamų darbų kiekį bei laiką, kad nebūtų tiesiog dauguma autoriaus darbų permesta į kitą skiltelę.
Kainas kiekvienas nusistato pats, jeigu litu sumažini jau irgi nuolaida?

Wool-shred 0

auksiniu nariu gali buti bet kas - sumokejus mokesti todel nemanau, kad nesaziningai....
o bendra mintis Lioles man patinka

eziukstis 0

Sėkmės - toliau su tokia politika formuokite uždaros bendruomenės svetainę.

vidosgalerija 0

manau, kad butu gerai išpardavimus turėti tik auksiniams ir sidabriniams nariams savame domene, aišku būtina nurodyti kainą (galbūt net kaip kaina keičiasi), tačiau pats išpardavimas turėtusi matytis tik įėjus į to autoriaus svetaine, pvz. ką tuo metų konkretus autorius išsiparduoda, o ne tuos pačius darbus kelti į bendrą visiems matoma srautą (pvz.kaip dabar yra su konkursais)

Liole 0

eziuksti, nepyk, čia tik diskusija O kaip, jeigu išsiparduoti leistume tik turintiems darbų ir fotkių reitingus 2;1 ir 2;2 ? Gal tobulėtų žmonės?

Wool-shred 0

del tu reitingu tai as nezinau...pas man nuotrauku kokybe 1...nors nepasakyciau, kad mano nuotraukoslabai prastos kokybes...
tai klausimas kaip tobuleti

eziukstis 0

Liole, aš ir nepykstu. Tai tik jau kuris laikas stabiliai bepasitvirtinanti nuomonė. Narių "auksiniškumas" ne visada lemia darbų kokybę, o dėl foto kokybės... Juk daugybę kartų jau buvo kalbėta, kad prastos kokybės foto labai pakiša kelią pardavimams, tai labai nenaudinga ir pačiam autoriui tokias kelti.

Wool-shred 0

eziuksti, as manau mano nuotraukos tikrai netragiskos, yra ir baisesniu. as tai norejau pasakyti, kad pagal tai nelabai prasminga skirti kam leisti deti darbus i nauja skilti, o kam-ne.
Del auksiniu nariu as ta ir parasiau, kad kiekvienas gali juo tapti

apsiveles 0

ačiū, iš tiesų tai man reikėjo jūsų nuomonės ir kiek suprantu dar mintis nesubrandinta.. Išpardavimai įneš daugiau nesantaikos negu geros nuotaikos. Dar vos pabrandinsiu mintį

Liole 0

Na gerai, matau reikės kauptis rimtam darbui, ir šiukšlyną (išparduotuvę) padaryti facebooke. Ką apie tai galvojate?

fancycolor 0

Sveiki, labai apsidžiaugiau radusi šią diskusiją. Manau išpardavimo idėja tikrai gera, nes beveik kiekviena, turime kelis užsigulėjusius darbelius, kurie tik vietą užima, o kažką galbūt labai pradžiugintų.
Manyčiau, būtų galima leisti išsiparduoti auksiniams ir sidabriniams nariams
Geriau išpardavimą leisti paskelbti kiekvienam darbų autoriui, o ne kurti atskirą temą kur būtų metami visų autorių darbai.
Reikia riboti keliamų darbų kiekį, laiką kiek darbelis gali būti tame skyrelyje.
Būtinas kainos užrašymas.
Tik manau piktnaudžiavimų dėl kainos neišvengiamai bus...nors vėl gi dauguma narių sąžiningi, ir tikrai norės užsigulėjusį darbelį parduoti.Sėkmės kuriant