apsiveles

Naujienos: Grundtvig programos tarptautinio projekto konkursas

490

 

Vykdant Mokymosi visą gyvenimą programos Grundtvig projektą FOCAL, skelbiamas tarptautinis konkursas, kuriame pagrindinė idėja - kuo geriau ir originaliau pristatyti savo šalį.

Kokia kyla pirma mintis, kai pristatote Lietuvą?

Dalyvauk tarptautiniame konkurse ir kūrybiškai pristatyk savo šalies tradicijas, kultūrą, istoriją.

Pristatymas turi tiesiogiai atspindėti Lietuvą, jos tradicijas, kultūrą, istoriją ar kitus lietuviškosios kultūros aspektus bei atitikti FOCAL (www.focalproject.eu) projekto temą, tikslus.

Šis konkursas organizuojamas trijose projekto partnerių šalyse (Lietuvoje, Bulgarijoje ir Graikijoje) nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. iki spalio 10 d. Tarptautinė komisija išrinks po vieną laimėtoją iš kiekvienos šalies. Rezultatai bus paskelbti iki 2013 m. spalio 20 d. projekto tinklalapyje www.focalproject.eu. Daugiau apie projektą, sąlygas ir kita svarbi informacija pateikta prisegtuke.

Pagrindinis konkurso prizas Lietuvos dalyviui yra 200 Lt dovanų kuponas su galimybe rinktis iš daugiau kaip 700 dovanų pasiūlymų visoje Lietuvoje. Pirmos, antrosios ir trečiosios vietos nugalėtojai gaus tarptautinius sertifikatus, liudijančius apie dalyvavimą tarptautiniame konkurse.
 

fancycolor 0

Kažkaip skaitant wau wau wau viskas, bet prizas 100 lt kažkaip prajuokino

apsiveles 0

sutinku, ties tuom dar reikės padirbėti

colibri 0

pas mane tos pačios mintys, kaip ir pas Fancy, kilo...

Agniete 0

Tikrai.. galėtų būti didesnis piniginis prizas...