apsiveles

Dienoraščio įrašas: 2009-02-21

000

 

Šiandien tokia graži diena, saulutė, ne vėjas, ne lietus, gražu lauke ir linksma širdy... Viskas būtų beveik tobula, jei ne tokia nevykusi problema veltinio puslapyje. Pasirodo, jog esame testuojami ir kai kurie žmonės mėgina kitų budrumą keldami ne savo darbus. Va ir šiandien, jau kelintą kartą, tik budrių rankdarbių mėgėjų dėka, buvo sustabdytas amžiaus nusikaltimas.

Miela vėlėja TIGRIUKE (slapyvardis nepakeistas, tačiau veltinio.lt administratoriui žinomas ir el. paštas ir kompiuterio adresas, iš kurio darbas įkeltas) pakišo visiems lankytojams riebią kiaulę. Vienos Švedijos pilietės rankdarbius pakišo kaip savo, bet tai dar nėra baisiausia, o baisiausia yra tai, jog dalyvavo konkurse "Mano darbas ir aš", ten įdėjo simpatiškas foto, kurios patiko apsivėlusiam. Ir jis dabar pikts kaip velnias, nes jį apgaudinėjo.

Taigi, problema yra, spręsti reikia, o kaip tikslingiau spręsti apsivėlęs (slapyvardis nepakeistas, jis čia už viską atsakingas) laukia įdomių pasiūlymų.... Kadangi veltinis.lt nekontroliuoja pardavimų, negalime įsitikinti, jog darbas buvo parduotas konkrečiam asmeniui ir paprašyti jo komentaro apie autorių. Tačiau gal žinot kitų būdų?

Konkretų atvejį su miela tigriuke spręsim įvesdami administratoriaus komentarą nusidėjeliams, kuris bus matomas prie autoriaus, o jei fintai kartosis, mesime tokius bajeristus lauk. :)

Visada Jūsų, visada apsivėlęs