Dienoraštis

Konkursas Come-Back-Saulė nugalėtojai

441

Mielos moterys, su Kovo 8! Konkurso nugalėtojos: mazojira, Liana ir astra. Joms didelis ačiū už gražius darbelius ir po 90 d. auksinės narystės. Visoms likusioms dalyvėms - toks pat didelis ačiū..  Daugiau..

Kaip ten gyvenate su rankdarbiais?

2840

Sveiki, po kurio laiko grįžau prie svetainės, malonu, jog dar esate ir neišsibėgiojote :) Ačiū Jums :* Sėdžiu, žiūriu ir galvoju, ką čia pirmoje eilėje padarius.. O pradėjau nuo tarptautinės ..  Daugiau..

Odė ištikimiausioms lankytojoms

15112

Sveikos, mielosios mano vėlėjos, mezgėjos Ir įvairių rankų darbo dalykų kūrėjos Kaip Jums sekasi, ką tyliai galvojat? Kokias mintis vienumoj generuojat? Šiaip vos atidžiau čia pasižiūrėjus Atrodo..  Daugiau..

Konkurso "Vėl Velykos" rezultatai

760

Vėl Velykos atėjo ir praėjo... su tuo visus ir sveikinu. Dėl konkurso - ačiū, kad dalyvavote, visoms autorėms, kurių darbeliai išliko Velykinėje kategorijoje, pridėjau po +200 svetainės taškų. A..  Daugiau..

Konkurso "Myliu Kalėdas" rezultatai

1380

Sveiki, baigėsi rimčiausios metų šventės - vėl pasitikome sugrįžtančią saulę ir pakeitėme sieninius kalendorius naujais. Nurimus šventiniam šurmuliui ir šąlant bąlant už lango, galime ramiai suvest..  Daugiau..

Su šventėmis

9132

Norėčiau parašyti tiek daug, bet gal šį kartą tiesiog.. Ramių Kalėdų ir Linksmų Naujųjų metų! Linkiu, kad šventiniu laikotarpiu niekam nesibaigtų narystė, o darbščiosios rankelės netingėtų ;) Apsiv..  Daugiau..

Dar viena svetainės naujovė

41133

Kaip tikriausiai visos pastebėjote, darbelio įkėlimo lange atsirado 2 papildomi angliškam pavadinimui ir rankdarbio aprašui skirti laukeliai. Taip pat, tikriausiai, visos žinote, jog jūsų rankdarbiai ..  Daugiau..

Konkursas - "Dėdė derlius"

1582

Sveiki, sveikinu visas (-us) su gausiu rankarbių derliumi, tačiau laikas bėga ir reikia skinti kitokius vaisius - rinkti nugalėtojus. Skaičiuojame balsus. Sumuojame komentarų kiekį ir patikimų k..  Daugiau..

Žalia

4500

Sveiki, baigėsi žaliausias konkursas, paskendau kūrybinėse kančiose, nes niekas man nenori padėti išrinkti nugalėtoją :)  Skaičiuoju, skaičiuoju... Radau savo klaidą - nenurodžiau, kad laukiami nauj..  Daugiau..

Velykos ant nosies

430

Sveiki visi sulaukę gražios saulėgrįžos šventės, Velykų.. ! Tikriausiai jau senai pastebėjote, jog Veltinis ir Velykos turi 3 bendras pirmas raides. Niekam nereikia per daug girtis, bet kiekviena tik..  Daugiau..

Rankdarbių aprašo konkursas

1550

Sveiki visi, Atnaujinta 04.03: Susumavus rezultatus vienvalde lydere tampa MyLilChest, kuri turi tik 21 darbą, tačiau jos darbų pavadinimo vidutinis ilgis - 72,86 simboliai, o rankdarbių aprašo vi..  Daugiau..

Svetainės išvaizdos atnaujinimas

3620

Sveiki, tikriausiai daugelis pastebėjote svetainė pasikeitė. Pagaliau sukaupiau jėgų ją patobulinti ir štai matote darbo rezultatus. Tačiau tai dar ne pabaiga, o tik didžiausi vizualūs pakeitimai. Da..  Daugiau..

Bobų vasara

1570

Sveiki, sulaukę Bobų vasaros konkurso pabaigos. Tikiuosi, pati bobų vasara iš mūsų dar greitai nepabės, bet konkurso rezultatus skelbti reikia. Šį kartą viskas paprasta: 3 vertinimo kriterijai nule..  Daugiau..

Lovoje su rankdarbiu

12100

Sveiki, laikas skelbti konkurso "Lovoje su rankdarbiu" rezultatus. Pateikta 19 darbelių ir tik 2 autoriai nepatingėjo nufotografuoti darbelius specialiai konkursui. Ačiū jiems, ačiū ir kitiems, kurie..  Daugiau..

Vandens ženklai

12110

Sveiki, laikas skelbti nugalėtojus. Šį kartą rinkimai nebuvo labai sudėtingi, kartu su Kristina išrinkome būsimą simpatiškų veltų šlepečių savininkę Lianą, kurios vėrinys "Marių bangos" tampa šio kon..  Daugiau..

Laisva meilė

9110

Skaičiuojame rezultatus konkurse "Laisva meilė". Iš ankstyvo ryto iš konkurso buvo išmėtyti naujausiai įkelti darbeliai, kurių aprašai buvo techniški ir neatitiko konkurso sąlygų, visiems kitiems už..  Daugiau..

Ramių švenčių Jums

780

Sveiki visi sulaukę švenčių pabaigos. Pats laikas po šventinio šurmulio grįžti į realų gyvenimą ir pradėti dalinti prizus gyvenimiškomis progomis. Pirma ir pati svarbiausia proga - apdovanoti gruodži..  Daugiau..

Ramaus stebuklo laukimo

20150

Būkite sveiki sulaukę Kalėdų, laukdami eilinio saulės grįžimo į mūsų padangę, išjunkite kompiuterius ir televizorius, ištraukite interneto laidus ir atjunkite bevielio tinklo stoteles, nevažiuokite š..  Daugiau..

Bačiausias konkursas "Balta"

1090

Žiema, meškos ir apsivėlęs miega, o laikas bėga. Pabudau po vienos dienos, po konkurso ir nutariau parašyti. Baigėsi Balta, tiksliau dar neprasidėjo, o jei dar tiksliau, tai buvo, bet pražuvo. Konkur..  Daugiau..

Slapyvardis skirtas ne slepti, o rasti

000

Slapyvardis – anot interneto: „vietoje tikrojo vardo naudojamas sugalvotas asmenvardis. Neretai vienas asmuo naudoja daugiau nei vieną slapyvardį. Jį gali sugalvoti pats asmuo, jį gali sukurti draugai..  Daugiau..