apsiveles

Naujienos: Svetainės pritaikymas mobiliems įrenginiams

2440

 

Sveiki,

ilgai ruošiausi svetainės pakeitimams. Viskas, ką matote dabar yra pakeitimai skirti pritaikyti svetainę mobiliems įrenginiams (tai yra šios dienos aktualija), aišku, yra keletas pasikeitimų susijusių ir su naujomis funkcijomis.

Gal apie viską iš eilės:

- Meniu ir darbelių išdėstymas padarytas taip, kad mažinant langą kuo geriau ir aiškiau ir patogiau būtų atvaizduojami darbeliai. Tai skirta planšetėms ir išmaniems telefonams.

- Padaryta daugiau filtravimo galimybių. Darbelius galima atrinkti pagal pažymėjimus, patikimus, komentarus, galima atfiltruoti draugų darbelius. Visa tai atliekama filtro pagalba. Pamėginkite.

- Dalis meniu pasislėpė po mygtukais.. tai neišvengiama, nes mažinant langą nebetelpa platūs meniu.

- Dienos darbelis ir kitos kategorijos nedingo, tiesiog dabar vis dar testuoju esamas funkcijas ir kai pagrindinėse nebeliks klaidų, grąžinsiu viską, prie ko esate įpratę ir pasistengsiu papildyti naujomis.

Paskutiniu metu pridariau daug bendravimo klaidų taisydamas svetainę, jūs likote nuošalyje. Jas artimiausiu laiku žadu ištaisyti. Visus pasiūlymus ir pageidavimus rašykite čia. Diskutuokime, padarysiu taip gerai kaip galėsiu :)

Aidas 0

Šaunu viskas tik į gerą

Liole 0

Taip, Aidai, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą

KristinaL 0

Na va, smagu girdėti. Pasiekitimai tai jau gerai

Ona 0

Džiugu Pasikeitimai visada gerai

Wool-shred 0

viskas labai sauniai dabar. ir laimingas darbelis atsirado, ir dienos dar jei "LIKE" po komentais padarysite - bus nuostabu tiesiog

velunge 0

Valio ! Viskas šauniai sudėliota !

Mole 0

Tikrai viskas puiku

velunge 0

Tik turbūt narystė nebebus pratęsiama už tai, kad 20 dienų prisijungi savo svetainėje? Tos funkcijos nebeliko, ar aš nematau?

apsiveles 0

zolia: narystės pratęsimas liko ir bus, šita funkcija niekada nebuvo sustojusi. Tiesiog kiekvieną naktį yra suskaičiuojami apsilankymai ir pratęsiamos narystės. Naudotojo meniu, prisijungimai rodomi prie narystės, pats pirmas punktas.

velunge 0

Ach, ne visi akli mato Radau

AstaRudak 0

Iš veltinio, neduoda pereiti į kitas svetaines, nėrinius, piešimą, nors langas atsidaro, bet bandant ant jo užlipti iš karto dingsta

Liole 0

Aš pabandžiau, man pavyko. Nors tiesa kartais dingsta, kažkaip atrodo reikia greičiau įšokti į tą langą, o kartais pakanka ir lėtai pereiti.

Wool-shred 0

man normaliai veikia perejimas i kt. langus

AstaRudak 0

Naudoju Chromo naršykle, ir perėjimas vis dar nepasiekiamas

Wool-shred 0

pas mane irgi Chromo. pabandykit gal per kita?

Liole 0

bandžiau per mozila, viskas veikia. Reikia laukti apsivėlusio, kol pasijungs. Šią savaitę jis išvykęs.

Liana 0

Pas mane irgi CHromo naršyklė irgi pereit negaliu,tai apačioje puslapio spudinėju..

Liole 0

Kaip tu čia gudriai, Liana Kaip sakant, nėra padėties be išeities Bet jau tuoj grįš apsivėlęs ir viską suremontuos.

Wool-shred 0

gaila negaliu ikelt paveiksleli cia. viskas iseina pereiti i kita...
P.S. gal galima padaryti funkcija "ikelti foto"?

apsiveles 0

skiautele: ar norite foto prie komentarų? Greičiausiai to nedarysiu, kad nesigautų margumynas, jei turite klaidą.. lango nuotrauką siųskite man į el. paštą, jei kokių linksmybių, rašykite naują dienoraščio įrašą

Wool-shred 0

oki. norejau ikelti nuotrauka, kad perejimas veikia.

Aushra 0

Būdavo funkcija - redagavimas. Dabar neberandu. Norėjau pakeist pavadinimą Pris-sweater į Paris-sweater, bet nebesugebu

Wool-shred 0

desiniame kampe paspauskit ant savo nuotraukos, tada matot visus darbus ir prie to darbo kuri norit redaguoti raudonai yra uazrasyta "redaguoti"

apsiveles 0

Kažkada pagalvojau, kad bus neaišku kaip reikia darbelių redagavimą. Ačiū Skiautelei, o aš tuo tarpu vos pakeičiau. Prisijungus ir užėjus ant nuotraukos atsidarys meniu, kuriame galimybė atsidaryti autoriaus darbus matysis pirmoje vietoje.