apsiveles

Naujienos: Svetainės išvaizdos atnaujinimas

3620

 

Sveiki,

tikriausiai daugelis pastebėjote svetainė pasikeitė. Pagaliau sukaupiau jėgų ją patobulinti ir štai matote darbo rezultatus. Tačiau tai dar ne pabaiga, o tik didžiausi vizualūs pakeitimai. Dar bus daugiau smulkių ir, tikiuosi, malonių pakeitimų, kurie leis patogiau naršyti svetainėje. Tikiuosi greitai perprasite naują svetainę.

Pagrindiniai pakeitimai:

  • didesni sąrašiniai paveikslėliai;
  • didesni ir kokybiškesni darbelių paveikslėliai (iki 720 taškų pločio);
  • pasikeitęs naudotojo ir svetainės meniu;
  • vos pakitę "Pranešimai".

Svetainės perkėlimo darbai nepraėjo be trikdžių, kad nesijaustumėte praradę laiką visiems svetainės nariams turintiems narystę pailginau ją 5 dienomis.

Jei randate netikslumų svetainės darbe, rašykite į info@veltinis.lt

Geros dienos

Apsivėlęs

KristinaL 0

Ačiū, idomu.Lauksim "pabaigos"

Liole 0

Labai gražu, smagu akiai.

Sigita 0

Didesnės nuotraukos tikrai teisingas pasikeitimas Ši svetainė jau išaugo sauskelnes ir čia savo kūrybą demonstruoja nemažai solidžių meistrų, todėl mažybinė forma "visi darbeliai", "dienos darbelis" skamba jau nebeadekvačiai. Tiesiog norėjau atkreipti į tai dėmesį, kad jau šlifuojate smulkmenas

colibri 0

aš vakar "išsigandau" trp... Naują svetainės veidą pamačius. Viską "suverčiau" kitai naršyklei (nes jungiausi iš kito pc) . Pasirodo, čia viskas "gerai" . Iš pradžių tiesiog neįprasta akiai . Priprasime (kaip ir prie visko priprantama). Ačiū, Apsivėlęs

Editos-spalvos 0

atajau ir nieka neberandu ot turesiu kas veikt daba

veilokine 0

Sory... nieko gero. Nes darbai matosi tik įkelti po atnaujinimo. Mano ankstesnios čia galerijos net nesimato. Ir ytariu kad senesni matosi tik gal autoriui... Man ankstesnis buvo patogesnis.

veilokine 0

gal kazkas vel pasikeite, nes vakar tikrai nebuvo...

Wool-shred 0

ne, ne. kitu autoriu darbai matosi pagal kategorijas ir paspaudus tam tikra kategorija-rodo visus darbus gal reikia kazkaip isskirti naujausius darbus, kuriuos keliam dienos metu. nelabai matosi tie nauji darbai.

Kristijona 0

Aš matyt koncervatorė nežinau dar ar čia galutinis variantas svetainės naujumui pabrėžti, bet kolkas man labiau patiko ankstesnis variantas.

Liole 0

palyginsiu gal nepalyginamus dalykus, bet mintis apie tai, kaip mes nelengvai priimam naujoves Kai sklandė kalbos, kad bus negalima rūkyti baruose, buvo daug alpstančių nuo tos minties, o dabar dauguma iš jųs patys dėl šios permainos džiaugiasi.
Tad linkiu kuo dažniau čia užsukti, kuo daugiau naršyti ir taip greičiau apsiprasit.
Man tai dabar čia taip gražu ir tvarkinga, negaliu akių atitraukti

IrenosDarbai 0

Na as ir pastebejau sioki toki nepatoguma,kai ateina pranesimas nuo interesanto anksciau matesi prie kokio darbelio rasytas pranesimas,o dabar nebesuprantu ,kuo interesantas domisi

Liole 0

aš matau

Wool-shred 0

Yra nuotrauka to darbo, apie kuri klausia, prie zinute. Turiu omeny kai raso interesantas

Ona 0

Viskas gerai didesnės, ryškesnės nuotraukos Šaunu Tikrai reikėjo pokyčių...
Tik pratintis reikia iš naujo...
Bet mes juk viską mokam, o kas bus neaišku, paklausim...

irmuzele 0

..ir šuo kariamas pripranta...

AstaRudak 0

senas buvo tobulas, o šis tiesiog naujas

AstaRudak 0

Gal galima palikti senesnę žinučių sistemą, iki negalėjimo paparsta ir aiski buvo. Tiesiog tobula. Dabar nesinori laiškų tikrinti.

apsiveles 0

Sveiki,
kurį laiką laukiau daugiau atsiliepimų, galbūt pageidavimų, bet savo aiškų nepasitenkinimą išsakė tik Asta.
Astai: žinučių sistema nepasikeitė, tik dingo "Išsiųstos" žinutės, nes jos atkartojo tą patį turinį, kuris buvo ir "Gautose". Ir ten ir ten matydavote tą patį. Dabar matote susirašinėjimą su žmogumi vienoje vietoje. O pačioje svetainėje dingo vienas stulpelis, dešinysis, kuris atimdavo vietą iš rankdarbių ir jame informacija nesikeisdavo dažnai, ten matydavosi nauji darbai, kurie, manau, matosi ir dabar.
Visiems: pakeitimai nėra mano bandymas primesti Jums savo nuomonę, rašykite, diskutuokime, viską galiu keisti ir tobulinti, nes darau tik dėl patogumo.

AstaRudak 0

ir už sumažintą sriftą teksto bilikaip dėkoju

apsiveles 0

lyg ir parašėte šypsenas, bet gal todėl ir nesuprantu.. šrifto dydis buvo padidintas nuo 11 iki 13 taškų.. tai kaip dabar suprasti tas Jūsų šypsenas? Dar per mažas ar jau per didelis? kokiame įrenginyje naršote po svetainę - kompiuteryje ar planšetėje?

colibri 0

o kur "logiukai" ant foto "dingo"? Ar aš viena jų nebematau...?
Man labiau patiko "foto aprašas" VIRŠ foto. Niekaip nepriprantu prie šitojo...

apsiveles 0

dėl logo arba "vandens ženklų" ant nuotraukos. Jų yra atsisakyta, nes juos dedant ant nuotraukos prastėja kokybė, jie dedami automatiškai į kampą, todėl norint "pasisavinti" nuotrauką, ją galima tiesiog vos apkirpti, o kad šie ženklai saugotų nuo padirbinėjimo reikėtų juos dėti per vidurį, bet tada galima labai sugadinti vaizdą. Kas tikrai saugo nuotraukas, užside pats ir tokioje vietoje, kur netrukdo, o visos rimtos svetainės jų nenaudoja.
Aprašas apačioje, nes daugelis apskritai jį ignoruoja, o mąstymas toks, kad vaizdas sako daugiau nei žodžiai.. aišku, jei yra pritariančių, galiu jį kelti į viršų.

colibri 0

supratau - ačiū . Man "logo" būdavo ne dėl "pasisavinimo", o dėl 'priklausymo mūsų svetainei"... Jei darbas patinka, aš visada skaitau jo aprašą .
Visiems linkėjimai iš apsnigto Kauno .

Mole 0

Manau, kad viskas tvarkoje, prie naujovių reikia priprasti

colibri 0

o kur dingo mygtukas "redaguoti"?? Ar čia kažkokiu "aplinkiniu keliu" reikia eiti? . ačiū, Apsivėlęs

colibri 0

jo būtent nėra, kai įeinu į savo tam tikrą albumą, pvz. "pirštinės". O ten, kur bendri, visi mano darbai, yra tas mygtukas .

apsiveles 0

colibri: susirašykime asmeniškai, su ekranvaizdžiais, nes nelabai randu

Wool-shred 0

as aprasa visada skaitau. man budavo patogiau virsuje jis. bet jei kitiems nesvarbu-tebune taip

Wool-shred 0

Butu smagu padaryti papildoma funkcija, bet nezinau ar galima, ar reikia kitiems. LIKE ant komentaro. ypac dienorastyje kartais norisi paLIKEint komentarus

Liole 0

aha, pritariu! ir man kartais norisi, net labai!!!

Liole 0

arba reikia rašyti po komentaru "like! kaip patinka man wool komentaras! Toks šmaikštus, prikolnas. Nuotaiką pakėlė nerealiai! "