apsiveles

Dienoraščio įrašas: Pakeitimai angliškoje svetainės versijoje

910

 

Tikriausiai visos(-i) žinote, jog senokai egzistuoja angliška svetainės versija - craftworkspace.com. Nuo pat jos veikimo pradžios ten atsirasdavo visi jūsų rankdarbiai. COM domenas labiau skirtas tarptautinei publikai, kuri ieško rankdarbių, tačiau svetainė niekaip neatsirasdavo aukštesnėse paieškos pozicijose dėl ten buvusio rankdarbių aprašų chaoso. Lietuviški, rusiški, kelių kalbų, trumpi, labai trumpi, šypsenelės.. to neužtenka, kad turėti sėkmingai veikiančią rankdabių reklamą.

Kažkada mėginau taisyti padėtį padėdamas išversti aprašus automatiškai, google pagalba.. Vertimas gavosi kreivas, tačiau jis buvo šiokia tokia pagalba.

Dabar nutariau sutvarkyti craftworkspace.com domeną ir palikti tik tvarkingus anliškus aprašus turinčius darbelius. Automatiškai išmečiau darbelius turinčius lietuviškų, rusiškų raidžių, per trumpus, turinčius tipinius lietuviškus žodžius, tai padariau automatiškai, todėl nepykite, jei algoritmas suveikė ne visada teisingai. Prie savo darbų, kurių angliški aprašai nėra geri rasite ".com". Tai galite ištaisyti tiesiog pataisydami aprašą ir išsaugodami darbelį.

Taip pat, kad nebūtų nesusipratimų užsienio lankytojams, iš .com svetainės nėra nukreipimo į lietuviškos svetainės anglišką versiją.. Klientas nukreipiamas tiesiai į Jūsų FB profilį, todėl nustatymuose pasitaisykite FB profilio adresą.

Jei kažkas neaišku ar turite pasiūlymų, rašykite.

Moma 0

O jei isvis nesu facebuk'e , tai ir labanakt?

apsiveles 0

vietoj FB galite įrašyti ir kitą adresą, bet turite suprasti, jog lietuviškų ar rusiškų svetainių adresai gali būti nesuprasti naršytojų iš įvairių pasaulio kampelių. FB ir Twiter yra vieni populiariausių adresų.

Wool-shred 0

O ne per daug 100 simboliu angliskam aprasyme?

apsiveles 1

Kaip supratau - daug, bet norint būti randamam reikia atitinkamo simbolių kiekio puslapyje, o daugelio aprašai yra skurdūs. Paskaičiuokite, 100 simbolių yra normalus sakinys. Daugelis svetainių apskritai turi labai griežtus reikalavimus aprašams, tik čia kol kas palaida bala.

Milra 0

Man 100 simbolių kaip ir daugoka. Na, nesu aš tokia stipri anglų kalboje. Daug rašydama (su visagalio google pagalba) galiu ir nusirašyti O tai dar klausimas ar nebūtų blogiau, nei trumpas aprašymas.

apsiveles 0

Paieškos sistemai reikia teksto, google nerimtai traktuoja darbelius, kur yra tik pavadinimas ir paveiksliukas. Man pačiam būtų pikta klausti elementarių dalykų: dažnu atveju kainos, pristatymo salygų, rakdarbių dydžių... parašykite tai ir gausis 100 simbolių. Siuntimo sąlygos, gamybos terminai gali būti kartojamas tekstas, jį gal net galima rasti internete.

Ona 0

Nemoku anglų kalbos... moku tik megzti...

Anonimas 0

o pataisyti aprasyma reikia anglu kalba ar lietuviu?