apsiveles

Dienoraščio įrašas: 2011-02-17

600

 

Šiandien susimąsčiau, kas būtų, jei informatikai pradėtų velt, tikriausiai vien vilnos pirkimo procesas būtų labai įdomus. Tikriausiai monologas skambėtų taip:

- Laba diena norėčiau nusipirkti vilnos

- Kokios? Tokios, kad tiktų vaikų žaidimams ir darbui biure. Norėčiau, kad vilna būtų atviro vėlimo, taip kad tiktų velti ir senam, ir jaunam bei palaikytų vėlimą grupėse. Mėgstu pasėdėti darbe ilgiau, todėl man svarbu, kad veliant vilna neperkaistų. Taip pat norėčiau didesnės vėlimo spartos vilnos, nenoriu ilgai laukti kol ji susivels.

- Spalva? Spalva nesvarbu, svarbu, kad būtų daug gijų ir palaikytų daugelio rankų vėlimą. Duokit raudoną. Sakykit, o jei paimčiau ir žalios ar šios vilnos būtų suderinamos tarpusavyje, ar nekiltų kėblumų diegiant raudoną vilną į žalią? O jei žalią norėčiau įdiegti į raudoną? Kuri vilna palaiko automatinį senų vilnų išdiegimo mechanizmą? Ar šią vilną galėsiu sujungti su kitomis vilnomis per nuotolį?

- Sakot diegimas vyksta adatomis arba vandeniu su muilu. O ar šios technikos yra mokamos? iš kur galėčiau jas atsisiųsti? Ką man reikėtų žinoti apie adatų suderinamumą su vilnos gijomis ir ar palaikomas bet koks vanduo ir muilas?

- Kiek? Duokit man po 1024 gramus kiekvienos spalvos vilnos.

 

colibri 0

... filosofinės mintys. Priverčia susimąstyti...

irmuzele 0

gal geriau jau tupėtų jie prie kompo...

Sniegena 0

Oi, kaip suprantu aš ta mielą informatiką... Kažkada, kai per daug laiko praleisdavau prie nuotraukų "pafotoshopinimų", o rytais pasižiūrėjus į veidrodį pagalvodavau "iš kur ta panda mano namuose?!", tai pradėjau svajoti apie "photoshopinimą" realiame gyvenime-paspaudi kelias knopkutes ir išeini į darbą graži kaip Sofi Loren...

JuoDa 0

cha, cha, cha "prašyčiau po 1 kilobaitą kiekvienos spalvos vilnelės..." ech, tie programuotojai - jumoristai