apsiveles

Dienoraščio įrašas: 2009-02-25

000

 

Sninga... iš vienos pusės tai yra geriau nei lietus, ne taip šlapia, nors iš kitos pusės žiema :) Vakar ją vijom iš kiemo, o šiandien ji tyčiojasi iš mūsų vijimo. Betvarkė. Pavasariu dar net nekvepia, žaliais lapais ir žole neužsiuodžia, spalvų nenusimato.

O spalvos... ach tos spalvos, jos yra gražu, jos yra spalvingos, spalvotos, įvairiaspalvės, su įvairiais atspalviais. Jos priduoda gyvumo mūsų gyvenimui, šiam puslapiui... net merginų žandeliams, kai jos nurausta susigėdusios. Visa lietuvių tautosaka pilna spalvų ir atspalvių. Štai kas nors pamėlynavęs ar pažaliavęs iš pykčio, pageltonavęs iš... oi čia jau kinų tautosaka. Žodžiu spalvos yra gerai.

Jums savaime suprantama kyla klausimas, ko čia blevyzgoju sau, kur lenkiu. Tai aš iškart prie reikalo. Visai nesenai supratau, jog "rankdarbistai" - rankdarbių mėgėjai, nelabai žino savo slaptų globėjų, kurie rūpinasi svetainėje visokiais dalykais, nežino pas ką kreiptis atsakymo, nežino, kam pasiskųsti ir kam pasiguosti. Ogi, paraudonavusiems svetainės elementams. Raudonas vadinasi atsakingas, vadinasi rūpestingas, vadinasi draugas, o gal ir ne draugas... Rinkis raudoną, nes jis gali padėti.

Taigi, pamatę svetainėje pilietį ar pilietę, kurio slapyvardis raudonuoja nuo raudonumo, galite klausti drąsiai.

Vis dar apsivėlęs