apsiveles

Dienoraščio įrašas: 2013-02-01

6270

 

Sveiki rankdarbių mylėtojai,

reikalinga Jūsų nuomonė dėl svetainės paslaugų kokybės gerinimo. Į galvą atėjo šiokia tokia idėja, tačiau be Jūsų pritarimo ir palaikymo ji nedaug ko verta :)

Priešistorė

Apsilankiusiam pirkėjui sunku nuspręsti, kuris autorius sąžiningas ir patikimas, o kuris - ne.

Naudotojų reitingavimas nelabai pasiteisino, mažai kas kreipia į jį dėmesį, administratoriai nespėja vertinti ir pervertinti naujų ir senų autorių darbelių bei nuotraukų kokybės, gal tie vertinimai ne visada atitinka tikrovę.

Paskutiniu metu įvyko keletas incidentų, kurie svetainės vardo nepuošia. Autoriai pardavinėdami darbelius ne visada buvo sąžiningi su klientu, ne visada vykdė įsipareigojimus. Gavus įrodymų (susirašinėjimas, mokėjimo pavedimai, mano asmeniniai užklausimai) jie buvo pašalinti iš svetainės.

Siūlomas pakeitimas:

Prisijungęs svetainės lankytojas kiekvieno autoriaus puslapyje (pvz.: apsiveles.veltinis.lt), apačioje, matys mygtuką "Tvirtinu, jog narys patikimas".

Jį paspausdamas kiekvienas iš Jūsų galės patvirtinti, jog pažįsta šį autorių, jog jo darbelių kokybė atitinka nurodytą nuotraukose, jog jo vykdoma veikla sąžininga ir juo galima pasitikėti.

Kas mums visiems iš to? Jūsų balsai, pažintys ir tarpusavio bendravimas padės išgryninti tuos, kuriais ši svetainė pelnytai gali didžiuotis.

Jei tai pasiteisins, prie kiekvieno autoriaus rodysime juo pasitikinčių žmonių sąrašą ir kitokiu būdu skaičiuojama reitingą.

Pakeitimų vydymas:

Savaime suprantama, jog seni svetainės lankytojai turintys daug darbų, dalyvaujantys svetainės veikloje ir ilgą laiką užsiimantys rankdarbiais turės svaresnį balsą, tuščios anketos - ne.

O kad nebūtų balsai dalijami į kairę ir į dešinę kiekvienas autorius turėtų susimąstyti ar tikrai žmogus, kuriam atiduodamas balsas, vertas pasitikėjimo. Jei bus įrodomas nesąžiningumo (įsipareigojimų nevykdymo, apgaulės, masinio kopijavimo, perpardavinėjimo ir t.t. ir t.p. ) atvejis, tą žmogų patvirtinę autoriai praras dalį "savo autoriteto", jų balsai sumenks.

Ką apie tai mąstote?

RitaJfelt 0

Sveiki, pritariu, kad reikia svetainės paslaugų kokybės gerinimo.Manau , kad taip pat būtų gerai kad pirkėjai galėtų palikti atsiliepimus apie įsigytą gaminį, bendravimą, siuntimą ir t.t. Tuos atsiliepimus galėtų visi matyti, taipogi turėtų būti galimybė palikti atsiliepimus ir gamintojai (mezgėjos, velėjos, dailininkės -ai, siuvėjos -ai) apie pirkėjus.Žinoma tai neturi būti privaloma, bet jei bus norinčių, kodėl gi ne

EISI 0

Sveiki. Noriu issakyti savo mintis. "Veltionio" svetaineje ASMENISKAI nepazistu ne vieno Klausimas, kiek man paspaus minetaji mygtuka? Su kuriais bendrauju "per" komentarus, gali paspausti, gali ir ne. Ir jeigu tu paspaudimu to mygtuko nedaug, o tokia tikimybe gali buti nemaza, ar tai jau reiskia, kad esi nepatikimas? (ne su vienu uzsakymu problemu neturejau, viskas vyko sklandziai ir saziningai). Noriu pasakyti, ar tai neveda "kokybes" priklausyma tiesiogiai nuo pazinciu? Kuo daugiau asmenu cia pazistu, tuo mano darbai kokybiskesni? Nemanau, kad tai labai teisinga. Pirmenybe automatiskai bus skiriama senbuviams, faktas; kurie jau susipazine, susimate, o "atejus" naujokui, galbut visapisiskai patikimam ir su kokybiskais darbais, bet neturint cia pazinciu, kaip tuomet...? Stai tokie butu mano pamastymai... O Ritafelt pasiulymui pritariu, te buna skyrelis skirtas pasisakyti klientams, puiki mintis.

apsiveles 0

Ritai: jei klientai galėtų parašyti nuomonę būtų labai gerai, tačiau dabar tokios galimybės nėra, nes svetainė nesikiša į pardavimo procesą ir neaišku, kas ir iš ko pirko. Nesugalvoju kaip automatizuotai patikrinti, jog kažkas kažką įsigijo, nes leisti rašyti visiems = leisti rašyti draugams teigiamus atsiliepimus

Editos-spalvos 0

Aš dėl leidimo parašyti visiems kas nori: manau, kad ne, nereikia. Žinome, kokių dabar esti žmogeliukų ir gali tokių dalykų prirašyti, kad neduok Dieve. Esu veltinyje per privačias žinutes tooooookių žinučių gavusi, kad akys ant kaktos iššoko Ir čia nuo nepažįstamų žmonių ir nežinia kuo užkliuvau, tiesiog nusiuntė toli toli ir dar pasakė ką turiu toli toli nuėjusi padaryti Vat, kas tada užtikrintas, jog neatsiras tokių veikėjų, kurie pradės rašyti viešai ? O dėl reitingavimo aš pritariu EISI, didesnį reitingą turės senesni naudotojai arba kurie nuolat dalyvauja svetainės veikloje. Pvz. pažiūrėkit veilokinės darbus, darbai fantastiški, bt balsų palyginus su kitomis neperdaugiausiai - išvada - nepagiria ji, negirsiu ir jos

Violeta 0

Priklausau tai senbuvių grupei, nemažai žmonių pažįstu asmeniškai, už kai kuriuos galvą galėčiau guldyti, bet nemažai ir tokių, kurių darbai man patinka, o apie patį žmogų negalėčiau pasakyti visiškai nieko. Jei vertinti pagal darbo foto, tai išeitų, kad kokybiškas darbas lygus žmogaus patikimumui. O kaip jis bendrauja su užsakovais, ar sąžiningai įvykdo tai, ką buvo pažadėjęs, aš gi nežinau. Pritariu ir Edis išsakytoms mintims, bei cituoju Apsivėlusį "leisti rašyti visiems = leisti rašyti draugams teigiamus atsiliepimus ". Tas pats galioja ir svetainės autoriams.

RitaJfelt 0

Aš turejau omeny kad parasyti ATSILIEPIMA gales tik tie , kurie pas jus ka nors isigijo ir tik atsiliepima matys visi, o jau asmenines zinutes lieka asmenines, t.y. privacios.

colibri 0

įdomi tema, tik reikia viską LABAI GERAI apgalvoti . Dėl "draugų gyrimo": aš, asmeniškai, niekad negailiu "gero žodžio" GERAM, GRAŽIAM darbeliui. Visai nesvarbu, kas jo autorius ( kad ir vakar prisiregistravęs) ... Juk iš foto tikrai galima suprasti, kiek "meilės ir širdies" autorius įdėjo . Nepateisinu tokių prierašų: "neturėjau su kuo nufotografuoti..." (tai IEŠKOK. Šiais, technologijų laikais, manau, visada galima rasti (draugas, kaimynas ar pan. tikrai padės); "nemoku "dirbti su komp.programomis", "apkarpyti" ir pan.." (galioja ankstesnis komentaras); "saulė nešvietė..." (tai LAUK tinkamo oro... Atrodo, kad tiems, kuriems "saulė šviečia", tai ji šviečia VISADA. Tik eik ir fotografuok :laugh. O vieši komentarai "iš visų"

colibri 0

O vieši komentarai "iš visų" - tai ojojoj... Visada atsiras tokių "nelaimėlių", kurie kompensuos savo "tam tikrą negalią" apjuodindamas tave viešai...

colibri 0

manau, naujokams šito tikrai nereikėtų baimintis vien dėl to, kad jis "čia nieko nepažįsta" . Aš vadovaujuosi principu: "TEGU TAVO DARBAS KALBA UŽ TAVE" (ir TAVE GIRIA, o ne tu jį)

blansyte 0

As pati esu tikru tikriausia senbuve,darbu turiu gerokai virs maksimumo,bet nesu itin bendraujanti,tad pazystu mazai ir mane asmeniskai pazystanciu yra neperdaugiausia.Profes velejos ir is nuotauku gali pasakyti apie veltinio kokybe,jei nuotrauka neperblogiausia.bet yra daug neprofiu,kurios daro kokybiskai ,o nuotraukose to nesimato.arba moka padaryti labai gera nuotrauka,o velti siaip sau.
O dar,manau,atsiras ir tokiu gudruciu naujokiu ,kurios parsays ,kad patvirtintume ju patikimuma.

Violeta 0

yra ir kita pusė, ne tik darbų, ar nuotraukų kokybė. Vėl cituoju Apsivėlusį "Paskutiniu metu įvyko keletas incidentų, kurie svetainės vardo nepuošia. Autoriai pardavinėdami darbelius ne visada buvo sąžiningi su klientu, ne visada vykdė įsipareigojimus. Gavus įrodymų (susirašinėjimas, mokėjimo pavedimai, mano asmeniniai užklausimai) jie buvo pašalinti iš svetainės." viso šito iš nuotraukos nepamatysi.

EISI 0

Laiduoti uz kita asmeni gali tik ji pazinodamas. Tegu kalba darbai uz save, taip, bet asmeniniu savybiu neissifruosi nuotraukose... Jeigu as nepazistu zmogaus,kad ir kokie grazus jo darbai, negaliu nurodyti kaip patikima, juk as jo nepazistu. Pvz.kad ir manes asmeniskai niekas nepazista, kas rizikuos nurodydami mane kaip patikima? Stai kur klausimas

Wool-shred 0

oj oj. sutinku su EDIS. ir del atsiliepimu, ir del reitingo. reikia kazka galvoti. Nes senbuviai tikrai gales tureti daugiau reitingo , o tai nera visai sazininga. Del klientu atsiliepimu vel gi..as, pvz, per veltinis.lt ne daug parduodu darbu (turbut priezastis, kad gyvenu uzsienyje ir darbu siuntimas gan brangus i LT), kazi ar bus tie atsiliepimai.

natawool 0

mano nuomonė šiam momentui- greičiau "nepritariu naujovei" negu "pritariu". nes dydžiausias pardavimų srautas eina ne per šią svetainę. šiaip mane asmeniškai viskas tenkina, nieko nekesčiau. bet jeigu yra nepatenkintų, tada reikia galvoti, kažką keisti. o kas dėl senbūvių privalumų- manau normalu ir logiška. be to, senbūvių privalumas yra laikinas, laikui bėgant "naujokai" irgi tampa senbūviais, todėl skurtumas išsilygina, reikia tik kantrumo ir laiko.

veilokine 0

Siūlyčiau autoriaus profilį sukurti pirkėjo 'langeli' Kur pirkėjas galėtų parašyti atsiliepimą ir kad būtų matomas. Tai tik tiek galima pagelbėti pirkėjui. Gali parašyti ir po darbo nuotrauka. bet tada tas komentaras pasimes. Net neisivaizduoju kaip galima nesamones daryt su pirkėju bet nepamirškit ir pirkėjų yra naglų
O tas draugų sarašas, kam jis ir ka duoda? manasmeniškai atrodo kad jis niera reikalingas.
Aš kai kuriems svetaines velejoms esu kaip iš tos pasakos 'Pelenė' perfrazuoju.... AR GI GALI PATIKTI AKMENUKĄS BATE Nu kaaa džiaugiuosi ir akmenuks būdamas
Nekomentuoju nes laiko ir įkvėpimo neturiu. O kartais negali komentuoti nes darbas būna neskoningas, perkrautas, nedaveltas, per storas, n

veilokine 0

Patikėkit žmogus dirbantis su veltiniu 12 m iš nuotraukos tikrai mato visus netobulumus, kokybę ir net iš kokios vilnos padaryta. Pirkėjas to nepamatys. Kitas net nusipirkes nesupras. Tik kai už savaites ar dviejų gaminys pavirs i pabaisą vot tada jis pasakys ai Šudas tas veltinis. Ir tada tokiam pirkėjui Veltinis skambės kaip keiksmas.
Kuo duogiau sumautų pirkėjų tuo blogiau mum ar ne

geguze07 0

Oho mane tiesiog žavi kai kurių senbuvių požiūris - SKALDYK IR VALDYK PRINCIPAS. Ypač patinka tų nuotraukų kokybė kurios apdorotos FOTOŠOPU. Tikras vaikų darželis. Už nesąžiningumą kiekvienam lazda atsisuka. Čia registravausi ne tam kad KONKURUOČIAU , o tam kad turėčiau gražų bendravimą, turėjau norą rasti bendraminčių bei gauti patarimų, o jei ką geriau išmanau ir pati patarti.
Beje dėl sąžiningumo įdomu kiek laiko keliauja siuntinys su KALĖDOLALIJOS konkurse neva laimėtu prizu ,,RANKDARBIŲ ŽURNALŲ RINKINYS" ???
4. Rankdarbių žurnalų rinkinys (nuo kasiulai.lt). Buvo sunkiausias sprendimas, tačiau ši

geguze07 0

4. Rankdarbių žurnalų rinkinys (nuo kasiulai.lt). Buvo sunkiausias sprendimas, tačiau ši dovana atitenka autorei Geguze07 su jos simpatiškais darbeliais ir tų darbelių įpakavimais.
Gal jūs jau pašalinkit mane iš nominuotojų gretų , kad neatrodytų juokingai
Nesu jau aš tokia beviltiška , kad nesugebėčiau nusipirkti žurnalų.
SĖKMĖS LINKIU VISIEMS BENDRAUJANT SU JOS DIDENYBE ,,SĄŽINE".

Liole 0

Kiekviena čia gali viską nusipirkti, bet žaidimas yra žaidimas. O jei negavote prizo, rašykite. Pasidomėsime ar jis keliavo ir kur nukeliavo

geguze07 0

Mano manymu galima ramiai pašalinti NESĄŽININGAI parduodančius, ir ramiai paskelbti informacija apie tai kas gresia kitiems bandantiems taip elgtis Beje ne vienas dalyvis buvo tikra ta žodžio prasme iškoneveiktas, gal dėl tos priežasties, kad ir pats nesugebėjo perskaityti ,, KONKURSO" sąlygų. Bet vistiek manau kad tai galima padaryti taktiškiau.
Ir nemanau kad reikia painioti ,,ŽAIDIMO " ir ,,KONKURSO" sąvokas. Aš asmeniškai vasaros metu su kaimynų mažais vaikais žaidžiu smėlio dėžėje, kol mamytės skuba padaryti būtiniausius pirkinius.

vidosgalerija 0

Permainos gerai , aš siūlau daryti "juodąjį sąrašą" tiek pirkėjams, tiek pardavėjams. Niekas be reikalo į tokius sąrašus neįtraukia

apsiveles 0

nesuprantu geguzes07 keliamo vėjo.. nepatiko žurnalų rinkinys? Nenorite nedalyvaujate, nenorite prizo, parašote, jog nenorite.. o jei dalyvavote ir atsiuntėte savo duomenis prizui gauti.. tai ko kelti bangas? Nepatiko žurnalų rinkinys - sudeginkite.

apsiveles 0

nors funkcija gauna neigiamus atsiliepimus, šiai dienai turima statistika:
- 9 velėjos patvirtino 61 autorių kaip patikimą
- nieko nepažįstanti EISI gavo 3 balsus, t.y. daugiausiai iš visų
- iš viso 51 autoriumi buvo pasitikėta

veilokine 0

O kaip galima pamatyti ta pasitikėjimą pas save? Ar čia tik apsivėlęs gali tai pamatyti? Ai tikriausia aš nepatikima

apsiveles 0

dabar esu tik padaręs funkciją kaip pavyzdį aptarimui, rezultatai nėra matomi viešai, bet padarysiu, jei ta funkcija vienokia ar kitokia forma prigis.
Veilokine: šiai dienai turite vieną balsą.
Vos įtarimą kelia tai, jog 1 narė teigiamai atsiliepė apie 43 autorius, kiti 8 savo pasitikėjime buvo ne tokie dosnūs ir labiau įtikinami.

apsiveles 0

Mygtukas randasi kiekvieno autoriaus asmeninio puslapio apačioje. Prisijunkite prie veltinis.lt, nueikite į (pvz.: http://wool-shred.veltinis.lt/, http://veilokine.veltinis.lt/...) ten apačioje rasite galimybę patvirtinti narį.
Prisijungę savo vardu, savo svetainėje mygtuko nerasite... manau, ganėtinai logiška nėra ko pačiam pasitikėti savimi.

Wool-shred 0

neradau. eina nuotraukos, dienorastis, nario draugai ir psio cia issiloginus taip.

Wool-shred 0

ooooo. apsiveles. tave galima patvirtinti. radau

veilokine 0

Tai kaip sakoma teks ..... palaižyti visoms Ačiū manau man to nereikia

blansyte 0

radau ir as ir isbandziau.

astra 0

Sveikos ir sveiki ,pirmiausia atsakysiu ,kad kaip supratau Geguze 07 prizo kuri ji laimejo taip ir negavo nors eina jau antras mienuo ...matyt siunta eina per Amerika.. 2.Visu pirma Apsiveles jus pats inesat sumaisti paskutiniuose konkursuose .Juspats pagyret Edis darba auskarus ,,Avytes " ,bet auskarai ne interjero detale ,o puosmena. Paskui pats pykstat ,kad moterys jusu nesupranta,o juk mes lygiuojames i geriausius .
.3.Viesai isjuoket kai kuriu autoriu darbus ,,Kaledolalijoj" ,o paskui darot juokus ,kad tai tik ZAIDIMAS ....ir vel kaip galima isjuokt zmogu, kuris paspaude net 43 autoriams ,taip as paspaudziau 44 autoriams ,kad jais pasitikiu ...vieni is ju,tai as juos asmeniskai pazistu, tai mano dukte , kita mano drauge is Danijos ,trecia mano mokytoja ,kiti zmones su kuriais as pazystama ir bendrauju ,ir maciau ju darbus ,tai autores kuriu darbais as zaviuosi ,tai meistres ,kuriu darbai yra puikus .Negalima garantuoti uz kita zmogu ...juk tai skamba juokin

astra 0

Juk tik gali garantuoti ir tai nevisad uz save ir savo bendravima su klijentu ,o ju buna visokiu ,vieni nori pirkti pigiai ir geros kokybes treti ,nezino ko nori .Svetaine negali imtis atsakomybes uz susiklosciusius santykius tarp pirkejo ir autoriaus -mestro kurio darbus pirkejas pasirinko .Kas liecia kokybe, juk visos buvo naujokes ir kai vele pirmi metai ar pirmi menesiai ,tobuleti ner rybu ,reik tik laiko ir noro .Po sio pasisakymo ,turbut busiu ismesta is svetaines ,bet viliuosi ,kad nors pirma karta atvirai parasiau ,juk mes zmones ,o klysti ir taisytis yra zmogiska .Moterys tai jusu paciu reikalas, kaip jus turit dirbti-bendrauti su savo pirkejais ...nieks uz jus negali atsakyti juk zmoniu yra visokiu ir geru ir piktu .Linkiu geru pirkimo pardavimo sanderiu Geros jums dienos .Audrone -astra .

Liole 0

Dėl prizo, kurio dar negavo, išsiaiškinsim. Nes siunta buvo registruota. Nereikia pulti kaltinti. Galima juk parašyti e.paštu ir pasakyti, kad nesulaukėte.
Bet diskusija verda ir pyktis liejasi. O klausimas toks paprastas "Ką apie tai mąstote?"

breg 0

O gal reikėtų išreikšti nuomonę apie autoriaus darbų kokykę,išskirtinumą ar savitą stilių ir prabalsuoti.Tada sukūrti skyrelį svetainės narių geriausiai įvertinti autoriai(galima pažymėti skaičiukais),čia žiūriu iš svetainės lankytojo,ne registruoto nario,pozicijos,užėjau į veltinis.lt ir noriu pasižiūrėti išskirtinių darbų,prašom
O dėl laidavimo patikimumu aš pilnai sutinku su astra.Atrodo pasitiki 100proc.bet kartais tenka nusivilti.

apsiveles 0

dėl geguzes07 darbelio: taip šiandien sužinojau, kad ji jo negavo, tačiau po to kai išsiunčiau prizų steigėjams laišką su adresais, kur siųsti prizus, visiems laimėtojams parašiau laišką su prašymu perspėti jei kas negaus darbelio. Ar gavau skundą? To nesupratau net iš jos šiandieninio komentaro, ačiū liolei, kuri užklausė kasiulai.lt dėl dovanos.

apsiveles 0

astrai: taip Jūsų darbelį išmečiau iš konkurso, nes atsibodo įrodinėti, jog jis netenkina konkurso sąlygų. Jis nepirmas ir ne paskutinis išmestas, nesate išskirtinė. Noriu parašyti, kad konkursas - ne vieta dalintis įspūdžiais dedant darbelius netenkinančius sąlygų, konkursas - darbelių, kurie atitinka reikalavimus varžytuvės dėl geriausio (-ių) titulo. Nedomina prizai, konkursą ignoruojate, nenorite varžytis - ignoruojate, nenorite mano priekabių - ignoruojate.
Kalėdolalija - ne interjero darbelių konkursas, o Kalėdinų darbelių su įpakavimais konkursas.
44 balsai ne pajuoka, o įtartinas skubėjimas naudotis dar diskutuojama funkcija.

astra 0

Oi oi Mielas Apsiveleli jus vel klystat nei vieno mano darbelio kol kas jus neesat ismetes ,jus kazka sumaiset ...,,Kaledolalijoj " ,mano apyranke ir pakabutis atvirksciai buvo pav.kitom ,nes atitiko visas konkurso salygas ,o kad paspaudziau pasitikiu net 44 svetaines narem tai irodo mano pasitikejima ,nes tik pasitikeju grindziamas viskas ...svetaines autoriu bendravimas ,ju darbai ,bendravimas su klijentu( pirkimas- pardavimas) ,gyvenime taip pat viskas remesi tik i PASITIKEJIMA ,o bendravimas su klijentu tai jau autoriaus asmenunis reikalas nieks uz tai kaip jis vyks, atsakyti ar but atsakingas negali .P.s Jei jums nepatinka ,kad as isreiskiau savo pasitikejima pergreit ok ,bet as nieko nekeisiu , as pasitikiu tais zmonemis ir ju puikiais darbais.

Ona 0

Sveikučiai, aš ką tik nelabai gilindamasi perskaičiau Jūsų Dienoraščio keliamas bangas, nes kol kas neturiu daugiau laiko, bet nesuprantu, kaip aš galiu "pasitikėti" ar "nepasitikėti" kažkuriuo šios svetainės žmogumi...Tai juk didelė atsakomybė....Aš juk jo nepažįstu, kaip žmogaus, tik matau jo darbus, kurie man labai patika arba nepatinka...
Taigi, manau, kad pasitikėjimo klausimas iškeltas neteisingai.
Aš galiu po autoriaus darbais parašyti, kad man šio autoriaus darbai "PATINKA", pagirti, o daugiau rašyti aš neturiu moralinės teisės

blansyte 0

Mano nuomone,nieko cia neverta keisti,palikime taip kaip yra.Vistiek visiems itikti neimanoma

Violeta 0

Verda veltinyje diskusija, vadinasi, ir gyvenimas Apdalinau pasitikėjimu savo mylimiausius (tiesa, dar ne visus spėjau) Vertinu tai kaip nuomonės išraišką, o ne kažkokį įsipareigojimą dėl teisinės atsakomybės. Nereikėtų pykti, kad vienas daugiau, kitas mažiau čia draugų turi, ne vien statistika nulemia. Tačiau tvirtai žinau, kad jei nebus ištikimiausių, nuolat besilankančių, idėjas palaikančių žmonių branduolio, projektas žlugs. Pati nesu labai didelė aktyvistė, tačiau, jei kažkam to norisi ir įdės pakankamai pastangų ir laiko, tikrai bus matomas.

Violeta 0

Gal reikėtų kiekvienam užduoti sau klausimą: koks mano pagrindinis buvimo čia tikslas?

irmuzele 0

mano tikslas -papliurpti- tai kažin kaip čia su tuo pasitikėjimu o jei rimčiau nesu didelė rankdarbistė tai nuo tokių pakeitimų nei šilta nei šalta ir pritariu Blansytei- visų mylimas nebūsi o nepatenkintų visad atsiras

Violeta 0

Irmužėle, reiškiu pasitikėjimą, dėl gebėjimo draugiškai papliurpti

silvija 0

Atidaviau ramia sąžine savo balsą mielai draugei- vėrinių meistrei, kurios dovanomis puošiuosi ir pirkusi ne kartą esu Daugybę rankdarbininkių visa širdimi myliu virtualiai už jų puikius kūrinius. Tačiau jei kūrinėlių nesu čiupinėjus ir žmogaus nepažįstu- kaipgi spaust tą patikimumo mygtuką??? Kol kas susilaikau Toliau- matysime. O diskusijose oho kiek piktumo susikaupę. Skant, kam neniežti, tas nesikaso. Tas tiesiog nekreipia dėmesio. O jei kreipia- matyt nėr taip visai dzin . Sėkmės ir kuriantiems ir pasitikintiems jais

Wool-shred 0

as balsus daviau tik tiems kuriu darbus maciau, ciupinejau arba turiu pati

graziniux 0

Visiems geras nebūsi,ir nebūtinai turi būti draugai,kad patiktų vieno ar kito autoriaus darbas,ir juos pažymėti,manau daugelis čia ir atkeliavo,pradžiai kitų darbų pažiūrėti,o po to ir savo parodyti,galėčiau visiems savo balsą atiduoti su kuriais teko bendrauti,kad ir per susitikimus,matyti jų darbus,kiekvienas yra savitas kūrėjas,kiekvieno darbas yra išskirtinis ir gražus,bet nereiškia,kad kas man gražu,bus ir kitam gražu...kad ir tiems pirkėjams,tuo labiau jeigu perka,net neprisilietę prie to kūrinio,o tada jau pasipila nepasitenkinimas,dabar visi rašyti moka.Man čia patinka ,daug galima ko išmokti,pasigrožėti,kažką pritaikyti sau,pabendrauti...na ir atsigauti po darbo dienos.Veltinis didelė šeima-nedraskykime jos.

Aidas 0

Kiek turiu draugų, kiek esu su visais susitikęs per veltinio susitikimus žmonės draugai kuriuos visuomet laikau prie savo šilčiausios vietos širdies, negaliu nepasitikėti žmogumi kuris kure grožį, manau kad pasitikėjimo nereikėtų žymėti ir ryškinti jis tarpusavio draugų, žmonių, ženkliukas kuris prisektas iš vidaus

Kristut 0

Paskaičiau,,, susimąsčiau,ką parašyti... Pasitikėjimas gerai yra, bet pasitikėti galima tik tokiais autoriais,kuriuos pažystame asmeniškai, turėjome taip sakant reikalų Na, o dėl komentavimo manau,kad jau bus per daug rašliavos, įsivaizduoju,atsidaro žmogus foto ir skaito-komentarai nuo vietinių gyventojų,komentarai nuo svečių, komentarai nuo pašalinių,kurie iš neturėjimo ką veikti šiaip parašinėt sugalvojo.... Gal per daug? Manau, kad visko užtenka, nieko aš nekeisčiau. Pardavėjo ir pirkėjo santykiai tik jų reikalas, bet juodasis sąrašas turėtų būti, kaip ir nesąžiningų pirkėjų,taip ir pardavėjų. Mano nuomonė tokia. Bet aš visus draugus myliu

Sigita 0

Manau, kad labiausiai šioje svetainėje trūksta dėmesio klientui padedant jam susigaudyti kaip visa tai veikia. Visa svetainė sudaryta taip, kad dėmesys tik autoriams, o ne pirkėjui. Tarkim, DUK. 10 klausimų, iš jų 1 yra iš kliento "varpinės" ir atsakymas į jį vos 2 eilutės. Yra kas nors kur nors? Gal nerandu? Tai vat ir siūlau sukurti matomoj vietoj banerį ir pan. kur klientas atsidaręs būtų supažindinamas, kaip veikia ši svetainė, kokią info ir kur jam rekomenduotina pažiūrėti apie autorių ir jo darbus ir kaip vyks pirkimo procesas ir pan. Taip taip, kaip mažam vaikui viską išaiškinti. Na, ir, aišku, "feedback". Irgi būtinai matomoj vietoj reikia banerio, skatinančio siųsti savo atsiliepimus, įspūdžius apie jo patirtį šioje svetainėje ir užsakymą. Galima ir prizų pažadėti, kad tik rašytų. Vat tada ir matysite, kaip vystyti šią svetainę, ko klientams trūksta, ko jie nori, kas neaišku ir t.t.

blansyte 0

Gal jau baikim ,ka .Apsiveles tikrai stengiasi mums visoms itikti

apsiveles 0

Na asmeniškai nuo manęs bučkis Sigitai Atsižvelgsiu į jos pasiūlymą.

Sigita 0

Už tai ir rašom, siūlom, diskutuojam, kai matom, kad po to kažkas įvyksta, pasikeičia, patobulėja. O va dar ir bučkį, pasirodo, gauti galima

eziukstis 0

Paskaičiau visą ilgą "diskusiją" ir atsirado kelios mintys.
1. Šaunuolis apsivėlęs, kad išvis skiria laiką svetainės tobulinimui ir kad susirūpino paslaugų kokybe. Džiaugiuosi,kad neleidžia rašyti komentarų visiems iš eilės (neprisiregistravusiems), antraip baigtume Delfio komentarų lygiu.
2. Patikimumas - labai nekonkreti sąvoka. Sutinku, kad ir foto neretai neatspindi darbų kokybės, ir darbų kokybė visai neturi nieko bendro su autoriaus bendravimu su klientu. Ne vienas jau pastebėjote, kad darbas tikrai neatspindi žmogaus, kuris jį sukūrė. Kaip galima subalsuoti tik už mėgstamus arba ne darbus, kurių daug nesi net gyvai mačiusi? Ne klientų skiriamas balsas sako ne tiek jau daug.
3. Feedback reiktų skatinti, gal net sukurti tokią funkciją, jei įmanoma, nes tai turbūt geriausiai atspindi kliento pasitenkinimą, įspūdžius, tik kad tikrai ne visi jį parašo. Pvz, mano labai nedidelė dalis pardavimų yra iš Veltinio.lt, ir net feedbackas būtų neinfomatyvus.

apsiveles 0

1. kadangi tikrai nemažai narių pasinaudojo testuojama funkcija, gal verta ją palikti tik pakeisti formuluotę: "Pasitikiu autoriumi", "Tvirtinu, jog..", "Patikėčiau jam savo el. bankininkystės kodus", "guldau galvą" arba tiesiog "atiduočiau už jį dantį" (dėl kelių paskutinių pajuokavau). Gali būti ne tokia griežta, tačiau ne tokia, kad švaistytis be pagrindo.
2. Deja, bet gauti atsiliepimų iš klientų neįmanoma, nes neįmanoma nustatyti, kas buvo klientas, o kas ne.

Ona 0

Vos šokas neištiko , "kad reikės patikėti el. bankininkystės kodus"
Bet aš už tai, kad "patinka autoriaus darbai"

Liole 0

Kaip pavydžiu to bučkio, Sigita

Neįmanoma nustatyti kas klientas, kaip ir neįmanoma nustatyti, kad pasitikėjimas autoriumi yra tikras. Todėl manau, kad mintis pakviesti pirkėją palikti atsiliepimą vis tiek verta dėmesio

Violeta 0

"Patinka darbas" funkciją jau turim. Va dar tokia pastaba: ne visi lankytojai ir vertintojai yra pirkėjai. Gal nelabai gerai būtų, jei vertinami būtų tik parduodami (parduoti) darbai. Ir nelabai supratau, ar vertins tik svetainės autoriai, ar visi, kas žiūri.

Violeta 0

Taip pat manau, kad daugelis mūsų pasinaudojo testuojama f-ja iš smalsumo ir dabar nekantraudami laukia eksperimento apibendrinimo

Sigita 0

Tokiems puikiems sistemos administratoriams nieko nėra neįmanomo Vienas iš būdų- tiesiog "garsiai" kviesti geranoriškai palikti atsiliepimą. Tarkim, banerio pagalba, viliojant prizais. Jei sistemoje yra mygtukas "užsakyti", tai gal ir kokie duomenys lieka, kai tuo mygtuku kas nors pasinaudoja? Tada beliktų sutikrinti, ar rašantysis atsiliepimą iš tikro yra susisiekęs su aprašomu autoriumi. Dar galima pasiūlyti užpildyti anketą, kai jau išsiunčiamas laiškas autoriui per sistemą. Be to, juk beveik kiekvienas tiesiog naršiusiojo šioje svetainėje atsiliepimas gali padėti ją tobulinti. Nebūtinai užsakovo. Reikia tiesiog lankytojo, kuris kažko ieškojo. Ko ieškojo? Ko nerado? Kas neaišku? Kas sustabdė nuo užsakymo? T.t. Bet gal geriau pradėti nuo bandymo padėti klientui susigaudyti.