Dienoraštis

1740

Būtų visiškai logiška duoti kelis pavyzdžius darbų, kurie būtų blokuojami pagal naujas taisykles :) Autoriai atrinkti visiškai atsitiktinai, tiesiog perbėgau per sąrašą nuo naujausių, nuotraukos suma..  Daugiau..

3360

Sveiki, visi. Kadangi paskutiniu metu gaunu daug klausimų dėl reitingo, atėjo laikas išsiaiškinti. Reitingas yra naudotojo vertinimas nuo 0 iki 10 (0 - žemiausias, 10 - aukščiausias). Jis yra vienas ..  Daugiau..

3540

Ilgą laiką sprendžiu problemą dėl svetainės ir dėl svetainės facebook atvaizdo :) Sugalvojau, kad nieko nesugalvoju ir dabar prašysiu visų patarimų.. išgryninkime mintį :) Esmė tokia, jog reikia kažk..  Daugiau..

Mano daina

1950

Štai ir prisidainavom. Konkursas "Mano daina" sulaukė 47 simpatiškų darbelių. Autoriai triūsė, netingėjo, o dabar prizus dalintis laikas atėjo. Kaip visada, paskelbti nugalėtojus yra sudėtingiausias ..  Daugiau..

Saulės zuikutis

1740

Baigėsi konkursas "Saulės zuikutis". Kiek atsimenu, šis - tikriausiai vienas iš sudėtingiausių :) Kas gi tas saulės zuikutis? Žinoma, jūsų kūrybinės sielos pateikė mano apmąstymams tikrai nemažai rank..  Daugiau..

5740

Naujas konkursas "Zaulės zuikutis". Įdomi tema, įdomūs darbeliai, ką manote jūs? Ar pateikti darbai atitinka konkurso pavadinimą ar tai tik dalyvavimas dėl dalyvavimo, o gal tiesiog savo naujausių di..  Daugiau..

Vaivorykštės spalvos

2560

Susumuokime visus už ir prieš bei išrinkime nugalėtoją konkurse "Vaivorykštės spalvos". Labai sunku nuspręsti, kai gražių darbelių daug, o pagrindinis prizas - vienas. Po ilgų svarstymų, skaičiavimų,..  Daugiau..

Mano kruopštumas

1770

Baigėsi konkursas, kuriame visi turėjote progą pademonstruoti savo kruopštumą. Jo pabaiga netikėtai sutapo su Velykomis, taigi su šia švente visas (-us) ir sveikinu. Kaip tokiu gražiu pavasario moment..  Daugiau..

2770

Nuostabi saulėta diena, o aš turiu klausimą dėl balsavimų. Galima padaryti taip, jog rankdarbių peržiūroje vietoj balsavimo nuo 1 iki 5 būtų tik "patinka" ir to "patinka" atsisakymas.. taip kaip pada..  Daugiau..

1020

Paskelbtos konkurso "Išskirtinis darbelis" nugalėtojos. http://www.veltinis.lt/rankdarbiai/contests.php Sveikiname :)  Daugiau..

Išskirtinis dabelis

000

Fotosesijas su Asta Rudak laimėjo darbeliai: Fejune "Vakarinė lempa" - 3 val. fotosesija Lana "Sakurų žydėjimas" - 1 val. fotosesija darbams Olmenta "Kiškutė Ofelija" - 1 val. fotosesija darbams ..  Daugiau..

600

Šiandien susimąsčiau, kas būtų, jei informatikai pradėtų velt, tikriausiai vien vilnos pirkimo procesas būtų labai įdomus. Tikriausiai monologas skambėtų taip: - Laba diena norėčiau nusipirkti vilnos..  Daugiau..

1440

Apie vedybinį gyvenimą ir keptas bulves Kai buvau jaunas mėgau įvairų maistą: blynus, kepsnius su garnyrais, salotas, sriubas. Kartais pasiruošdavau kokio maisto daugiau ir valgydavau ilgesnį laiką, ..  Daugiau..

2700

Sveiki, senai buvo laikas suvesti naujo gyvenimo etapo sąskaitas ir pasveikinti visas svetainės lankytojas su šventėmis... SU ŠVENTĖMIS!!!...  o senas geras veltinio gerbėjas pamaloninti dėmesiu. Ta..  Daugiau..

Vėl Kalėdos

000

Trys karaliai, baigiasi šventės, baigiasi šventinis konkursas, reikia atsiskaityti su visais ir nupuošti eglutes. 81 Kalėdinis darbelis.. reikėjo nemažai pamąstyti renkant nugalėtojus. Teko žiūrėti ir..  Daugiau..

10200

Sveiki visi ištikimieji rankdarbių mylėtojai, šios svetainės bebaimiai ir nenuilstantys naršytojai, išsiilgę pramogų, pažinčių ir šiaip gerų emocijų, ištroškę susitikimų ir realaus akių kontakto, šyps..  Daugiau..

Mano lėlės

000

Visada sunku būti tuo, kas paskelbia rezultatus, nes kiekvienas darbas savaip gražus, kiekvienas unikalus ir padarytas įdedant dalelę širdies. Šį kartą pasirinktas paprastesnis kelias.. vertinama buv..  Daugiau..

500

Šiandien nepatingėjau ir padariau filmuką veltinis.lt lankytojoms apie tai kaip iš savo darbo nuotraukos su programa Picasa galima sukurti koliažą. http://www.studijuok.lt/course/2679/google_picasa_k..  Daugiau..

1700

Žinot, kas šiandien neduoda ramybės? Nuo pat ryto galvoju, kaip rankdarbistai reaguoja į pakeitimus laiškuose. Dabar juk gauti pranešimai ir išsiųsti pranešimai atrodo kitaip, kitaip ateina laiškai, k..  Daugiau..

1800

Konkursui pateikti 5 rašinėliai tema "Vienas, du, trys.. štai koks gavosi rankdarbis" ir kaip gi jų neišrinkti nugalėtojais.. o va ir taip neišrinkti, ir kitaip neišrinkti :) Juokauju. Man sunku.. i..  Daugiau..

Į mokyklėlę

000

Jau prabėgo visas mokslo metų mėnuo ir pasibaigė konkursas skirtas mokyklos temai. Liko suvesti rezultatus ir paskelbti nugalėtojus. Svarbu paminėti, jog gražių ir gerų darbelių buvo daugiau nei prizi..  Daugiau..

Myliu veltinis.lt

000

Labai malonus konkursas veltinis.lt svetainei. Dalyvių nebuvo daug, bet meilė tryško per kraštus, sunkėsi per plyšelius, meilės kvapas sklido per kompiuterio ekraną. Tikriausiai reikės konkursą kartot..  Daugiau..

Vasaros žiedas

000

Šiame konkurse tikriausia dalyvavo daugiausia darbų, todėl komisija turėjo daug vargo išrinkti geriausius iš geriausių. Nuomonių buvo įvairių, rankdarbiai labai skirtingi, jų kiekis didelis. Po ilgų d..  Daugiau..

Dirbinys "Pokštas"

000

Gaila, tačiau nugalėtojas turi būti vienas. Vienbalsiai juo išrinktas Sniegenos darbelis "HDF :) (HappyDesertFork)". Valio :) Sniegena30 d. auksinės narystės Na ir žinoma koks konkursas be paguodo..  Daugiau..

1000

Šiandien skelbiam veltinis.lt dienoraščio rašinio "Vieną kartą... rankdarbis" nugalėtoją. Solidžia balsų persvara jį laimėjo LANA su įrašu apie avytę http://www.veltinis.lt/blog/chapter.php?ch=361 ..  Daugiau..

700

Vieną kartą.. pagalvojau: moterys užsiima rankdarbiais, sugalvoja formas, derina spalvas, savo gležnas rankas aukoja vandeniui, adatoms, replėms, žirklėms, kiek reikia kantrybės ir užsispyrimo, kiek r..  Daugiau..

300

Domenų beprotystė tęsiasi... esant gerai progai ir nemokamai galimybei gauti vieną .eu domeną nemokamai, buvo pasirinktas http://www.knitwork.eu.. o tai reiškia, kad dabar ir mezginys.lt turės savo an..  Daugiau..

300

Vieną kartą.. diena, vieną kartą.. nuotaika gera, vieną kartą.. vilnos namie radau, vieną kartą.. adatą badymui taip pat.. vieną kartą.. tv užkniso, vieną kartą.. tiesiog pabandyti norėjosi, vieną kar..  Daugiau..

Mano meilė

000

Meilė, meilė.. jausmai, prisipažinimai, santykiai.. valentinas, valentas, valentingumas, voliotis.. Štai ir baigėsi visų laukta šv. Valentino diena. Prekybininkai pardavė daug mielų niekučių, tuos nie..  Daugiau..